Pårørende/støtte

Afspænding og samtale for pårørende

Er du pårørende til en psykisk sårbar?

Lille Skole for Voksne er i gang med at starte et hold for pårørende. Trænger du til at slippe dine bekymringer for en stund, er holdet her måske noget for dig.

Afspænding og samtale for pårørende til psykisk sårbare
Som pårørende til psykisk sårbarhed eller sygdom kan man have tanker og bekymringer, som de fleste andre mennesker er fri for. Det er helt almindeligt at opleve stress, føle sig usikker og alene med sine tanker og bekymringer. Det kan være, du føler dig usikker på, hvad der er det rette at gøre. Måske har du behov for at genvinde styrke, så du kan rumme det, du står i.

Holdet er for dig der har psykisk sårbarhed tæt inde på livet, og som ønsker at bruge et par timer med fokus på dig selv og der igennem fremme din egenomsorg. Egenomsorgen styrker dig, og ved at passe på dig selv, bliver du faktisk også bedre til at løfte opgaven som pårørende.

Undervisningen er bygget op af forskellige øvelser som har til formål at fremme indre ro, styrke og afspænding af muskulaturen. Undervisningen slutter af med fælles samtale, hvor der er mulighed for at dele oplevelser, tanker og erfaringer med hinanden.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at deltage. Det vil foregå i aftentimerne på en hverdag. Vi starter så snart, der er deltagere nok.Råd til pårørende til psykisk sårbare:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/er-du-paaroerende-til-en-psykisk-syg-her-er-8-raad-til-passe-paa-dig-selv 

pårørende bille hjemm.jpg

dof