Personale og lærere

Signe Buch

Skoleleder

Jeg har været ansat som skoleleder på Lille Skole for Voksne fra d. 1. januar 2019. Jeg har en mangeårig arbejdsmæssig baggrund i folkeoplysningen både som formidler, udviklingskonsulent og leder. Fundamentet i folkeoplysningen er at møde det enkelte menneske i en åben dialog, og netop det grundlag danner en god platform for skolens arbejde, hvor både læring og en socialt imødekommende ånd præger hverdagen. Jeg er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet.

Achim Müller

Lærer

Underviser i tysk. Uddannet engelsk- og kunstlærer og social pædagog i Tyskland. Jeg har boet i Danmark og undervist i tysk i 10 år. Jeg er meget interesseret i musik, kunst og litteratur og kan også godt lide at gå ture i byen og i det grønne.

Anita Risager

Lærer

Uddannet professionsbachelor i Sundhed & Ernæring. Underviser i fagene: Engelsk, dansk, litteratur, skriveværksted samt madlavning. Jeg har altid elsket sprog, og har bl.a. læst et år på universitet i USA, og taget min uddannelse på den internationale linie. Jeg har erfaring med undervisning af voksne i madlavning. 

Annette Weinold

Lærer

Uddannet i Italiensk og Engelsk fra Københavns Universitet og Handelshøjskole i 1985.
Uddannelse i IT i 1990.
Underviser i IT siden 1992 på Mamma Mia, Sind, Fountain House og Lille Skole for Voksne i Vanløse.
Undervisning i:
- Grundkursus i PC' opbygning - Office pakken - Internettet og dets muligheder - mails - digital selvbetjening i kommunen mv. - oprettelse af hjemmesider - 
- download musik, bøger og film - foto behandling.
Interesser: Engelsk litteratur, akvarel, vandre, storbyer, gospel, kreative sysler.

Ann-Louise Uhlmann

Lærer

Underviser i det kreative værksted og i madlavning

Jeg elsker at være kreativ både med håndarbejde, perler og andre spændende påfund.... 

Kun fantasien sætter grænser - også i køkkenet.

Jeg er uddannet modelkonstruktør, som er en der laver skabeloner til tøj og tilretter det.

Finn William Larsen

Lærer

Underviser i danmarkshistorie, kultur og historie, videnskabens historie, den klassiske musiks historie, filosofi og film. Derudover er jeg byhistoriker, og har lavet mange historiske rundvisninger i København.
Jeg lægger vægt på, at det faglige og det underholdende skal gå hånd i hånd. 

Jeg er uddannet cand.mag i historie og film- og medievidenskab fra Københavns Universitet og er desuden uddannet folkeskolelærer.

Henning Nielsen

Lærer

Jeg er udøvende musiker, både som guitarist, sanger og bassist. 
Jeg underviser i Guitar og Band på Ungdomsskoler i København og Helsingør. 
Derudover har jeg min gang på Afasiskolen i Valby hvor jeg underviser i bl.a. Musik & Kor.

Ingebjørg Sordal

Lærer

Underviser i tegning/maling og kunsthistorie.
3 årig design/billedkunstskole, Norge, 1½ år, Glyptoteket Kbh. (v/Egon B. Nielsen), 1 års Billedskole Kbh.
Jeg har arbejdet med scenografi, kostumer og plakater til flere teaterforestillinger. Var med til at drive teater "Københavneren" (nu Teater Grob).
Arbejder aktivt som billedkunstner - med mange udstillinger i ind- og udland. De sidste år har jeg udstillet på div. museer i Norge.
Mine elever på LSFV har en egen evne og energi til at skabe spændende malerier, og det er meget givende at arbejde her som underviser.

Mary Anne Ingsholt

Lærer

Underviser i fransk og vikarierer i engelsk. Boet og arbejdet i Bruxelles og læst frank i Grenoble og Nice. Sommerkursus i Caen, udvekslingsophold i Bayeux og Ornan. Studieophold på en tolkeskole i Mons, Belgien. Har undervist i fransk og engelsk siden 1994.

Uddannelse og andre faglige kvalifikationer   Cand. ling. Merc i fransk og ED i engelsk. Læst 7 deleksaminer (bla. en om franske vine) fra hovedfaget fransk på Københavns Universitet.

De  4 pædagogiske fag (didaktik, pædagogik, skolen i samfundet, psykologi) på den 1-årige meritlæreruddannelse. Kontoruddannet på et reklamebureau – maskinskriverske i en skrivepulje i Kommissionen for De Europæiske Fællesskaber i Bruxelles.

Interesserer mig for fransk litteratur og realia. Voksenpædagogisk grundkursus.

Ulla Mørkøv Kristiansen

Kontormedhjælp

Jeg passer Lilleskolens kontor, hvor jeg udfører en art blækspruttefunktion. Mine opgaver spænder så vidt som fra at passe telefon, ordne post til at afkalke kaffemaskine og bestille kontorartikler. Derudover gør jeg også rent på skolen. I øvrigt har jeg altid tid og plads til en snak, både den alvorlige og den mere uformelle.

dof