Personale og lærere

ulla_ansigt_web.jpeg

Kontormedarbejder, frivillig Ulla Mørkøv Kristiansen:

Jeg passer Lilleskolens kontor, hvor jeg udfører en art blækspruttefunktion. Mine opgaver spænder så vidt som fra at passe telefon, ordne post til at afkalke kaffemaskine og bestille kontorartikler. Derudover gør jeg også rent på skolen. I øvrigt har jeg altid tid og plads til en snak, både den alvorlige og den mere uformelle.

11863379_10153091497216814_6628826294495281564_n.jpg

Lærer Anita Risager:

Uddannet professionsbachelor i Sundhed & Ernæring. Underviser i fagene: Engelsk I og II (begynder og fortsætter), dansk samt i madlavning. Jeg har altid elsket sprog, og har bl.a. læst et år på universitet i USA, og taget min uddannelse på den internationale linie. Jeg har erfaring med undervisning af voksne i madlavning. 

annette_ansigt_web.jpeg

Lærer Annette Weinold:

Uddannet i Italiensk og Engelsk fra Københavns Universitet og Handelshøjskole i 1985.
Uddannelse i IT i 1990.
Underviser i IT siden 1992 på Mamma Mia, Sind, Fountain House og Lille Skole for Voksne i Vanløse.
Undervisning i:
- Grundkursus i PC' opbygning - Office pakken - Internettet og dets muligheder - mails - digital selvbetjening i kommunen mv. - oprettelse af hjemmesider - 
- download musik, bøger og film - foto behandling.
Interesser: Engelsk litteratur, akvarel, vandre, storbyer, gospel, kreative sysler.
Er samboende med Thomas og har en datter på 25 år.

Henning Nielsen, Guitarlærer.jpg

Lærer Henning Nielsen:

Jeg er udøvende musiker, både som guitarist, sanger og bassist.

Jeg underviser i Guitar og Band på Ungdomsskoler i København og Helsingør

Derudover har jeg min gang på Afasiskolen i Valby hvor jeg underviser i bl.a. Musik & Kor.

maryanne.jpg

Lærer Mary Anne Ingsholt:

Underviser i fransk og vikarierer i engelsk. Boet og arbejdet i Bruxelles og læst frank i Grenoble og Nice. Sommerkursus i Caen, udvekslingsophold i Bayeux og Ornan. Studieophold på en tolkeskole i Mons, Belgien. Har undervist i fransk og engelsk siden 1994.

Uddannelse og andre faglige kvalifikationer   Cand. ling. Merc i fransk og ED i engelsk. Læst 7 deleksaminer (bla. en om franske vine) fra hovedfaget fransk på Københavns Universitet.

De  4 pædagogiske fag (didaktik, pædagogik, skolen i samfundet, psykologi) på den 1-årige meritlæreruddannelse. Kontoruddannet på et reklamebureau – maskinskriverske i en skrivepulje i Kommissionen for De Europæiske Fællesskaber i Bruxelles.

Interesserer mig for fransk litteratur og realia. Voksenpædagogisk grundkursus.

ingebjørg178.png

Lærer Ingebjørg Sordal:

Underviser i tegning/maling og kunsthistorie.
3 årig design/billedkunstskole, Norge, 1½ år, Glyptoteket Kbh. (v/Egon B. Nielsen), 1 års Billedskole Kbh.
Jeg har arbejdet med scenografi, kostumer og plakater til flere teaterforestillinger. Var med til at drive teater "Københavneren" (nu Teater Grob).
Arbejder aktivt som billedkunstner - med mange udstillinger i ind- og udland. De sidste år har jeg udstillet på div. museer i Norge.
Mine elever på LSFV har en egen evne og energi til at skabe spændende malerier, og det er meget givende at arbejde her som underviser.

karen178.png

Lærer Karen Geuther:

Jeg har i 19 år været lærer på skolen. Det er et berigende arbejde. Jeg underviser i de psykologiske fag, filosofi, skriveværksted, EDB og europæisk litteratur og kultur.
Jeg er psykoterapeut og har skrevet en bog om skriveterapi.
Kh.
Karen Geuther

Finn William.jpg

Lærer Finn William Larsen:

Underviser i danmarkshistorie, kulturhistorie, samfundsfag, dansk, matematik og musik. Derudover er jeg byhistoriker, og har lavet mange historiske rundvisninger i København.
Jeg lægger vægt på, at det faglige og det underholdende skal gå hånd i hånd. 

Jeg er uddannet cand.mag i historie og film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, og er desuden uddannet folkeskolelærer.

Martin Ladefoged.jpg

Lærer Martin Ladefoged-Mortensen:

Har erfaring med mange års undervisning i TV produktion og foto. Det kaldes også for visual storytelling. Har arbejdet 15 år for Danmarks Radio, mest med nyheder og sport, foruden de store skoler, Filmskolen, Medieskolerne i Viborg og Teknisk skole, men også med unge i Hvidovre IF. Jeg er uddannet DBU Licens-træner.

Som fotograf er jeg vant til at finde ind til det indre i et menneske, og få den portræterede til at vise sit virkelig jeg. Som visual-storyteller bruger jeg videokameraet, til at fortælle historier i lyd og billede. 

 

karenmaagaard.JPG

Lærer Karen Maagaard

Jeg har uddannet mig som håndarbejdslærer med broderi og syning som speciale fag og er ellers nysgerrig på andre kreative håndværk.

Det er min passion at inspirere dig til at afprøve og arbejde med håndarbejde og dermed opleve glæden ved at skabe egne ting.

Udover mit profesionelle arbejde med Broderi er jeg en ivrig tango danser og elsker at rejse ud i verdenen for at udvide min horisont.